Terug

Onze nieuwe uitstraling

Welkom bij OZA, waar we trots zijn om onze nieuwe uitstraling en re-branding! Na zorgvuldige overweging en veel inspiratie zijn we verheugd om onze vernieuwde identiteit met u te delen.

Waarom deze Verandering?

Als school voor volwassenenonderwijs streven we voortdurend naar verbetering en groei. Onze nieuwe uitstraling weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van hoogwaardig onderwijs dat aansluit bij de behoeften en verwachtingen van onze studenten. We willen een omgeving creëren die inspirerend, inclusief en motiverend is, en waarin iedereen de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken.

Onze Missie

Met onze re-branding streven we naar een aantal belangrijke doelen:

1. Betere ervaring voor studenten: We willen een omgeving creëren die onze studenten aanmoedigt en inspireert om te leren en te groeien. Door middel van innovatieve lesmethoden, persoonlijke ondersteuning en een stimulerende leeromgeving streven we naar een ervaring die onze studenten voorbereidt op succes in hun leven en carrière.

2. Meer toegankelijkheid en inclusiviteit: We zijn vastbesloten om onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd of ervaring. Door middel van flexibele lesprogramma’s, online leren en ondersteuning op maat willen we een omgeving creëren waarin iedereen zich welkom en ondersteund voelt.

3. Samenwerking engGroei: Onze re-branding markeert ook een nieuwe fase van samenwerking en groei. We streven naar nauwere banden met onze studenten, alumni, docenten en partners, en willen een gemeenschap creëren die elkaar ondersteunt, inspireert en motiveert om te excelleren.

Ontdek het Verschil

We nodigen je uit om onze vernieuwde website te verkennen, waar u meer kunt ontdekken over onze programma’s, cursussen, boeken en nog veel meer. Of u je op zoek bent naar een nieuwe carrière, je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt blijven leren, bij OZA ben je aan het juiste adres.

Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Met vriendelijke groet,

Het Team van OZA