Back
HomeEducation team

Docent

Onze docenten vervullen een breed scala aan taken binnen onze onderwijsinstelling, waardoor ze een cruciale rol spelen in het leveren van hoogwaardig onderwijs aan onze studenten.

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van onze docenten is het samenstellen van onderwijsprogramma's. Dit is een proces dat nauw samenwerken met andere docenten vereist. Samen bepalen ze hoe de lessen eruit zien, welke leerstof wordt behandeld en welke opdrachten de studenten zullen uitvoeren. Door deze samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat ons onderwijs up-to-date is en voldoet aan de behoeften van onze studenten en de eisen van de arbeidsmarkt.

Een aanzienlijk deel van hun tijd brengen onze vakdocenten door voor de klas, waar ze de theoretische concepten uitleggen aan de studenten. Ze zijn experts in hun vakgebied en zijn gepassioneerd om hun kennis en expertise over te dragen aan de volgende generatie professionals. Bovendien zijn veel van onze vakdocenten nog steeds actief werkzaam in de zorgsector. Deze praktijkervaring stelt hen in staat om real-world voorbeelden en inzichten te delen met de studenten, waardoor ons onderwijsaanbod direct aansluit op de actuele ontwikkelingen en behoeften van de arbeidsmarkt.

Naast hun rol als docent voor de klas, zijn onze docenten ook begeleiders voor onze studenten. Ze staan altijd klaar om extra ondersteuning te bieden, vragen te beantwoorden en studenten te helpen bij hun professionele groei.

In de praktijkruimte krijgen studenten de gelegenheid om hun praktische vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen in een realistische setting.

Kortom, onze docenten zijn toegewijde professionals die een passie hebben voor onderwijs en een diepgaande betrokkenheid tonen bij het succes en de groei van onze studenten. Hun expertise, ervaring en inzet vormen de kern van ons onderwijsprogramma en dragen bij aan de vorming van de toekomstige generatie professionals in de gezondheidszorg.

Coach

De studiecoach begeleidt studenten tijdens hun studie en voert daarvoor regelmatig persoonlijke gesprekken met studenten over studieproblemen en obstakels die hun studie in de weg staan.

Studieloopbaanbegeleiding is een belangrijk onderdeel van een beroepsopleiding. De studiecoach helpt een student bij het maken van studiekeuzes en bij de persoonlijke ontwikkeling van de student. Met hulp van de studiecoach krijgt een student inzicht in de eigen kwaliteiten, ambities en loopbaancompetenties.
Wat doet een studiecoach?
De studiecoach begeleidt studenten tijdens hun studie en voert daarvoor regelmatig persoonlijke gesprekken met studenten over studieproblemen en obstakels die hun studie in de weg staan. De studiecoach is het eerste aanspreekpunt voor de student.

De studiecoach is het eerste aanspreekpunt voor jou als student.