Inschrijfprocedure

Om je in te schrijven voor een opleiding bij de OZA moet je een aantal stappen doorlopen. Het is belangrijk dat je de procedure helemaal afrondt. Hieronder staat beschreven wat je wanneer moet doen om correct ingeschreven te worden voor een opleiding.

Stap 1. Online inschrijven

Ga naar www.zorgacademy.nl/inschrijvingopleidingen

Het is belangrijk dat je je uiterlijk 1 maand voor de start van de opleiding aanmeldt. Start de opleiding bijvoorbeeld 11 Februari, dan moet je je uiterlijk 11 Januari inschrijven, ongeacht de weekenden en vrije dagen. 

Stap 2. Bevestigingsmail vanuit OZA

Nadat jij je inschrijvingsverzoek gedaan hebt, ontvang je binnen een week een bevestigingsmail. Dit betekent dat wij je inschrijvingsverzoek hebben ontvangen en dat je bij ons bent aangemeld. Je krijgt dan meteen ook je studentnummer en de informatie hoe jij je inschrijving in orde maakt. 

Stap 3. Verzoek tot versturen documenten 

Na aanmelding krijg je per e-mail het verzoek om een kopie van je identiteitsbewijs, pasfoto en diploma van je vooropleiding te versturen.  Het is belangrijk om dit direct en anders zo snel mogelijk na ontvangst van de e-mail in orde te maken.

Stap 4.  Collegepas en bewijs van inschrijving

Pas wanneer je tijdig, dus 1 maand voor de start datum opleiding (voor 11 Januari  voor de start op 11 februari), aan alle toelatingsvoorwaarden hebt voldaan en je inschrijving compleet is, heb je recht op een collegepas en een bewijs van inschrijving. Deze worden vanaf medio augustus verstuurd (vanaf medio januari voor de start in februari). Je ontvangt ook een e-mail zodra je inschrijving compleet is.

Houd rekening met het feit dat zolang je niet aan alle toelatingsvoorwaarden hebt voldaan, je geen recht hebt op onderwijs en niet mag deelnemen aan de tentamens.