Terug
HomeOnderwijsteam

Docent

Onze docenten hebben verscheidene taken:
Onderwijsprogramma’s samenstellen,
Samen met andere docenten een onderwijsprogramma samenstellen op basis van leerdoelen. Dat betekent dat onze docenten bepalen hoe de lessen eruit zien, welke leerstof er behandelt wordt en welke opdrachten de studenten zullen maken.

Een groot deel van de tijd staan onze vak docenten voor de klas waar je de theorie uitlegt krijgt.
Onze vakdocenten zijn veelal nog werkzaam in de zorg, hierdoor kunnen wij onze aanbod aansluiten op de huidige arbeidsmarkt.
In de praktijkruimte leer je de praktische vaardigheden van het je opleiding of cursus.

Coach

De studiecoach begeleidt studenten tijdens hun studie en voert daarvoor regelmatig persoonlijke gesprekken met studenten over studieproblemen en obstakels die hun studie in de weg staan.

Studieloopbaanbegeleiding is een belangrijk onderdeel van een beroepsopleiding. De studiecoach helpt een student bij het maken van studiekeuzes en bij de persoonlijke ontwikkeling van de student. Met hulp van de studiecoach krijgt een student inzicht in de eigen kwaliteiten, ambities en loopbaancompetenties.
Wat doet een studiecoach?
De studiecoach begeleidt studenten tijdens hun studie en voert daarvoor regelmatig persoonlijke gesprekken met studenten over studieproblemen en obstakels die hun studie in de weg staan. De studiecoach is het eerste aanspreekpunt voor de student.

De studiecoach is het eerste aanspreekpunt voor jou als student.