Terug

Missie en visie

Als betrouwbare onderwijsaanbieder is OZA toegewijd aan het versterken van elke student en het bieden van eersteklas kansen om te groeien en zich te ontwikkelen, waarbij hun unieke talenten, interesses en potentieel worden benut. Onze academische programma's zijn zorgvuldig gekalibreerd om te reageren op de huidige en toekomstige marktbehoeften, waardoor onze studenten het vaardigheidstekort kunnen overbruggen en vervullende carrières in verschillende sectoren kunnen veiligstellen.

In het besef van de dringende behoefte aan deskundige professionals in de gezondheidszorg, bieden we beknopte maar toch uitgebreide cursussen aan die een haalbare optie hebben bewezen voor veel mensen die een reis in de gezondheidszorg beginnen. Dit programma richt zich niet alleen op de dringende behoefte aan meer zorgmedewerkers, maar maakt het ook gemakkelijker voor zorgorganisaties om nieuwe talenten te werven en hun personeelsbestand te diversifiëren.

Bovendien verbeteren deelname aan volwasseneneducatieprogramma's niet alleen hun carrièremogelijkheden, maar rust het hen ook uit met financiële geletterdheid, betere kennis van de gezondheidszorg en sterkere vaardigheden in opvoeding en mentorschap. Daarom hebben onze programma's niet alleen een positieve impact op het individu, maar ook op hun families en relaties.

94532
Foreign Followers
11223
Classes Complete
25678
Students Enrolled
2678
Certified Teachers