• darkblurbg

Open dag & Open avond

Weten wat je wil studeren is stap één. Weten waar je wilt studeren is stap twee.
De open dag en-/ of avond is een ideaal startpunt om kennis te maken met Oranjestad Zorg Academy.
Op vastgestelde data organiseert de OZA open dagen en-/ of avonden. Naast de open dagen organiseren wij ook informatiebijeenkomsten.

Tijdens de open dagen zijn alle MBO-opleidingen die wij aanbieden vertegenwoordigd door docenten en huidige studenten. Studenten en docenten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Hieronder in het schema zijn de exacte data en tijden te zien van de open dagen / avonden in studiejaar 2018-2019. 
Vanaf het begin van het studiejaar kun je je aanmelden voor de Open Dagen. Dit is niet verplicht, je mag ook langs komen zonder aanmelding!

Weet je al welke opleiding binnen de zorg jouw voorkeur heeft? Dan is een dagje proefstuderen iets voor jou. Proefstuderen biedt je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in de opleiding waarvoor je je mogelijk wilt aanmelden.
Proefstuderen kun je bij de Oranjestad Zorg Academy op twee manieren: een groepsprogramma of individueel meedraaien in het lesprogramma van de huidige studenten. Dit hangt van de animo af.

Voor de start van het volgende schooljaar organiseren we nog een proefstudeerdag op Vrijdag 9 juli van 10.00-12.00 uur

 

Dit is uiteraard gratis! En vrijblijvend.
Wij hebben vaak op deze dagen een draaiboek met activiteiten. Indien jij je bij ons hebt aangemeld of ingeschreven, ontvang je dit enkele weken voor het evenement per email.